Prioriterade utvecklingsområden

Jag har alltid varit pryd. Jag har alltid haft en rätt stark integritet. Jag vill inte gärna dela med mig av privata saker som skulle kunna tolkas som pinsamma eller som i min mening är pinsam.

Offentliga toaletter har jag väldigt svårt för att använda. Jag har även svårt för att använda vänners toaletter när jag varit på besök.

Dock har jag en väldigt god relation till min bästa väns toalett. Jag hittade en ”vänskapsbok”  som hon skrivit till mig för x antal år sedan.

 

 

Hon ansåg tydligen att detta var ett prioriterat utvecklingsområde för min del. När jag hittade det här föll jag i gapskratt för jag har verkligen tvingat mig själv att gå utanför min comfortzone….med flera saker och lyckats.
Detta har jag dock inte lyckats så bra med.

När jag dejtade min man precis i början bodde han rätt nära min bästa vän. När jag behövde gå på toa hittade jag alltid på en ursäkt till att springa över till henne. Nu 6 år senare har jag berättat om detta springandet över torget varje dag.

Vad vill jag med detta inlägg, egentligen skriva det bara i tristess men även ”outa” min fobi mot att gå på toa på andra stället än hos mig.

Men jag har klarat mig bra ändå här i livet.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *