Riga

Har precis haft min kusin, hans fru och deras dotter på middag. De är inte bara släktingar utan också några av våra närmsta vänner. Vi trivs så otroligt bra tillsammans.

 

Sommaren 2017 åkte jag och min man på en weekend till Riga. En spontanresa som bokades i all hast efter diskussion om att vi behövde komma iväg på lite romantik. En helt underbar resa. Jag var gravid i vecka 20 då. Vi var höga på livet och det speglade vår resa.

Riga är en sån otroligt fin stad, inte för stor och inte för liten. Vi var de typiska turisterna som tog en sightseeingbuss runt hela stan. Vi tog också en flodbåt som tog oss runt stan vattenvägen. Det var strålande solsken hela vistelsen i Riga och dessutom strålande solsken på båten dit och hem.

Även om Riga inte är en destination som ligger långväga hemifrån men det var atomsfären, miljön, lyckan att få vara med min man, gravid, att bara få uppleva nåt nytt som gjorde den så fantastisk. Jag har varit över nästan hela världen men det är få resor som fått mig att må så bra som vår Rigaresa.

Nu ska vi uppleva Riga igen men tillsammans med mina kusin, hans fru och deras dotter och VÅR dotter. Det blir säkert en helt annan resa med tanke på resesällskapet och att det är försommar och inte högsommar.

Jag sänker förväntningarna något för jag vet hur det är att resa med barn och sällskap som man inte brukar resa med.

Har man inte upplevt Riga bör man verkligen ta sig dit. Det går snabbt och det är billigt. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *